Anakucağı'nda spor ve eğlence bir arada

Anakucağı

Her yıl olduğu gibi bu yılda Anakucağı Yaz Okulu Kırıkkale'ye hizmet vermeye devam ediyor. Anakucağı Yaz Okulu Kurucusu Ganime Şener

UNUTULMAZ BİR YAZ YAŞATILIYOR

Celal Bayar Parkı içerisinde faaliyet gösteren Anakucağı Yaz Okulu, uzman kadrosu ile çocuklarınıza unutulmaz bir yaz yaşatıyor. Her yıl okulların tatil olduğu hafta yaz okulu ile hizmet verdiklerini dile getirerek, “4-12 yaş grubunu kayıtlara kabul ettiğimiz okulumuzda her gün yüzme başta olmak üzere basketbol, futbol, tenis, badminton, ebru sanatı, ahşap boyama,cimnastik,sucim,modern dans  eğitimlerini Anakucağı olarak kendi tesisimizde vermekteyiz”

HER YAŞ GRUBUNA AYRI EĞİTİM

Tüm sporların bir tek tesis içinde olmasının önemine dikkat çeken Anakucağı Yazokulu  Kurucusu Şener  her yaş grubunun ayrı olduğunu ve her yaş grubunun grup öğretmenleri tarafından ,daha önce belirlenmiş programlara eşlik ettiğini ifade etti. Anakucağı yaz spor okuluna  ait servisler ile okula gelen öğrenciler kahvaltı sonrası spor faaliyetlerine katılıyor,öğle yemeği ve ikindi kahvaltısınında bulunduğu okulda çocuklar hem tatil hem spor hemde eğlence imkanı buluyor.

SPOR VE EĞLENCE BİR ARADA

Kırıkkalede 2006 yılından bu yana yaz okulu faaliyetlerini aksatmadan devam ettiren Şener Kırıkkale’deki çocukların bol oksijenli bir ortamda sporun yanı sıra eğlencenin de içinde bulunduğu bir okulda güvenli bir ortamda eğitim görmelerini sağladıklarını söyleyerek, “Buna vesile olmanın gururunu ciddi anlamda yaşıyoruz . Mezun verdiğimiz 8 nesilin kardeşleri şuan okulumuzda ve eski öğrencilerimizin ziyaretleriyle artı bir mutluluk yaşıyoruz”  

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Yaz spor okulunun bedensel gelişimde önemli olduğu yaz aylarını güvenli bol oksijenli bir ortamda eğlenceli bir spor programı etkinliği içinde geçirmek isteyen çocuklar için okulların açılacağı son haftaya kadar kayıtlar devam ettiğini söyleyerek, yılların tecrübesi olan Anakucağı Yaz Okuluna dönemlik ve yaz boyu kayıtların yapılabileceğini ifade etti. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ